beats by dre cheap

end Aaaaaj vil olvejz lov juuuuu.... San Paolo (Brazil)

- i cim dodjes na aerodrom docekace te tvoj tjelohranitelj koji ce ostati sa tobom tokom citavog boravka...

- Moj sta ili ko ce me cekati na aerodromu???

- Tjelohranitelj. Znas ono otmice, pljacka, predstavnik strane firme, Evropa, otkupnina, ...

- Ma ko ce mene, kukala mu majka, da otme (kometar mog prijatelja, "taj bi se o jadu zabavio") Ja znam da sam svojoj mami najvaznija na svijetu - ali ni moj direktor ni moj (tadasnji) predsjednik drzave ne bi dali ni prebijene pare za mene...

- Ma moramo radi osiguranja...

A aerodromu me je cekao Marco. Razmjenili smo tajnu sifru;  on nesto kao "kondor leti" a ja "das ist Valter" i krecemo. Kosa crna ko ugalj, "fino" zalizana briljantinom, osmjeh u kojem bljesti jedno 64 zuba, Marco mi objesnjava da ne smijem izaci na ulicu bez njega, ne smijem nikome otvarati vrata hotelske sobe, moram ga zvati da me izvede iz kancalarije / restorana i cekati da on provjeri da se nije neka azbaha zavukla pod krevet... Meni se pred ocima vrte slike guzve u pariskom metrou, nacina na koje zaobilazim klosare koji su odlucili da im se najljepse zapiti pred mojim kucnim vratima, kofera koje stalno sama teglim, i obuzme me neka milina, sto se eto vec neko brine za mene... I dodje mi da zapjevam iz petnih zila "And IIIIIIIiiiiiii will always love yoooouuuuuuu... "

No nazalost, niti je Marco Kevin Costner, a bogami ni ja Whitney Houston, tako da me je ta sitaucija zabavljala nepunih 24 sata. Meni je doslo da se malo prosunjam po ulicama, popricama sa finim tetama koje stoje pred radnjama, sjednem na kafu gdje je meni cef.... ALI NEMA. Pokusala sam pobjeci, ali su svi bili u dogovoru sa zubatim Marcom... uhvatili su me na recepciji, prijavio me je cuvar parkinga, portiri su svi bili dousnici, peta kolona!

I tako imam samo ovu sliku, uhvacenu sa mog prozora...

 

Good morning Vietnam
http://auboutdelanuit.blogger.ba
03/07/2007 17:22