beats by dre cheap

Ne vjeruj hajvanu, pa makar ti bio i najblizi rodjak

Dzungla, toplota, vlaga, ostrvo juzo od Tajlanda, par turista dosli da se uslikaju pred vodopadima pa lete nazad u svoja klimatizovana auta, autobuse i ostala, u datom trenutku, luksuzna prevozna sretstva.
Ma koji nas je vrag tjerao da dodjemo na divlje, auto-stopom, do ovog mjesta; sad nam je ili ici nazad pjeske ili cekati da nam se neko smiluje ukoliko nas prije toga do kosti ne pojedu komarci... Zasto fino nismo uzeli, ko sav civilizovan svijet, vodica, sacekali da se skupi grupa i s pjesmo dosli u nekom od ovih malih kombija koji nas sad zaobilaze u sirokom luku.
Na standu kraj vodopada, decko prodaje hladnu kolu 
- Imal' sta drugo?
- Ima Kola Lajt
- A voda?
- Sta ce ti voda u flasi kraj ovolikog vodopada
- Jah vala, daj tu kolu...
I nogu pred nogu, idemo polako prema plazi, koja je tu samo par kilometara iza... Sa obe strane nas prate citave prodice majmuna, mama majmun, tata majmun, strina, deda i amidzinca majmuni paze na malu majmuncad. Da mi roj komaraca ne zuji oko glave mozda bih i uzivala, slikala, upoznala se sa tim majmunskim porodicama.  Priznajem nisam bila ljubazna – sto je jedan od domacina majmuna primjetio i stao ispred mene. Pruza ruku, gleda me u oci, pa zgrabi onu moju dragocijenu flasu Kole. Kontam, veca sam od njega tri puta, ne moze mi je nikako oteti. Vucem ja, vuce on – ne popusta ni jedno. On se vec ne moze obrukati pred tolikim majmunicama,  a meni tecnost treba ako hocu da dodjem polu-ziva do civilizacije... E sad jesam veca od majmuna, ali majmun ima zube, one grozne, prljave, sigurno pune bubica i baja... BLJAK. I tako mu ja pustim Kolu, mislim sad cu ja tebe uhvatiti na trehu. Iz dzepa vadim moj posljednji keks, vabim ga i mislim cim on za keks, ja cu uzeti kolu pa bjezat koliko me noge nose... A bio je to neki stari, prefrigani majmun,... ne samo da mi je uzeo keks, vec ga je meracio na moje oci sjedeci na MOJOJ Koli.
Rezultat: Majmun – JA : 2 -0

Good morning Vietnam
http://auboutdelanuit.blogger.ba
23/05/2007 12:41